Wysłany: 2008-12-25, 15:27
Widziałem... nic szczególnego... :(
Ale dobrze, że się przypomniał...
_________________ you can dance 2: kryspin,justyna.
you can dance 3: marcin,iza,wiola.
you can dance 4: julia.
you can dance 5: ilona,tomek.b,kuba.j.
sytycd USA : lauren.g,neil,kayla,jakob,kent.
Grochu, jak możesz być tak okrutny i mówić, że to nic szczególnego Przecież to piękne! Takie... Kryspinowe Jak się cieszę, że go znowu widzę tańczącego!!! I jak ładnie wstał na paluszkach
Dzięki, Revan
[ Dodano: 2008-12-25, 16:38 ]
W polecanych wideo był jeszcze jeden ładny występ, szkoda tylko, że w takiej scenerii
A nie wiem, czy to widzieliście, ale któraś ze stałych bywalczyń forum oficjalnego Kryspina stworzyła rewelacyjny filmik "Kryspin Hermański - wesołe momenty" - polecam! http://www.youtube.com/wa...feature=related
_________________ miłość pierwsza - zupełnie jak cielę
bo patrzy w niebo
by zobaczyć ziemię
Wysłany: 2008-12-25, 21:03
Rudowłosa : nie chodzi o to, że mi się nie podoba... ale spodziewałem się czegoś lepszego... O wiele bardziej podoba mi się to tango... z tą kobietką... Jeszcze jest jego występ z Kamilem Guzym...
Z Kamilem też widziałam, ale średnio mi się podobał, dlatego tutaj linka nie umieściłam
Ależ ja się stęskniłam za Kryspinem... III. edycja nie przysparzała mi takich emocji właśnie ze względu na brak kogoś takiego, kogo bym wielbiła jak Krysa Szkoda, że te jego występy odbywają się w centrum handlowym, ale trudno, on i tak wszystkiemu nadaje większego blasku
bo patrzy w niebo
by zobaczyć ziemię
Jak dobrze, że jakieś nowe filmiki się pojawiają, i że cały czas są osoby, które chcą się nimi zachwycać.
Fajnie, znów się wypowiedzieć w tym temacie. Stęskniłam się za naszymi kryspinowymi rozmowami. Jakoś w tej III edycji nie udało mi się tak zadomowić w temacie jakiegoś uczestnika... Chociaż swoich ulubieńców też miałam.
Krysek-ogryzek niepowtarzalny... Miło na Niego popatrzeć w tańcu. (tylko czemu taka muzyka do solówki??! brrr.. Kryspin, nie rób tego więcej! heh)
Rudowłosa, Ty wiesz co dobre. Filmik "" znam od dawna i często oglądam. Według mnie jest genialny! 200% Kryspina w Kryspinie! Wszystko to, za co Go kochamy i co sprawia, że nigdy o Nim nie zapomnę! (Ps. Może ma ktoś ten filmik na komputerze i chciałby się ze mną podzielić?? Chętnie włączyłabym Go do swoich zbiorów. Byłabym też wdzięczna za linki do odcinków II serii YCD. Fajnie byłoby móc je sobie od czasu do czasu przypomnieć. ).
Jedno z moich marzeń (a właściwie postanowień ) na Nowy Rok:
pojechać do Chorzowa na spektakl z Kryspinem!! Sprzedam duszę diabłu, żeby się tam znaleźć. Jeśli nie uda się wcześniej, to po maturze na pewno dopnę swego i zasiądę na sali Chorzowskiego Teatru Rozrywki, a przede mną, specjalnie dla mnie (bo jak Krys tańczy, to zawsze tak się czuję, jakby to było tylko dla mnie ) wystąpi Kryspin. Ach... Już się nie mogę doczekać...
TKZK!! (ja nadal, a Wy?? )
_________________ PL II Kryspin&Kasia; III Marcin, Tomek, Iza, Wiola; IV Kuba&Julia
AU II BJ&Talia, Ben
USA V Brandon, Evan, Jeanine, Kayla; VI Jakob, Victor, Ellenore, Kathryn; VII Robert, Kent, Alex
CA II Vincent & Tara-Jean, Melanie
Ja nadal TKZK - za to, żeby zawsze pozostał sobą!!
Martadelo, ja również powiedziałam, że nie wybaczę sobie, jeśli nie pojadę do Chorzowa do Kryspinowego Teatru! I niestety, z mojego Torunia jest trochę daleko, dlatego najbliższy termin, który miałby większe szanse realizacji, to wakacje, a to tak strasznie daleko Ale wiem, że Krys Teatru nie opuści, więc myślę sobie, że czeka tam wciąż na mnie, a pewno ja na niego. Czytuję czasem relacje dziewczyn z oficjalnego forum i są one baaardzo zachęcające!
Martadelo napisał/a
Fajnie, znów się wypowiedzieć w tym temacie. Stęskniłam się za naszymi kryspinowymi rozmowami.
Podpisuję się rękami i nogami. Ten temat zawsze był dla mnie kwintesencją tego forum i tak samo, jak Ty, nigdzie indziej się nie "zadomowiłam". Może uda nam się ożywić ten cudowny wątek zachwytami, wspominkami...? Ja często oglądam sobie Kryspinowe tańce i, aż trudno uwierzyć, Modern Jazz i finałowa solówka podobają mi się coraz bardziej z każdym kolejnym obejrzeniem...
bo patrzy w niebo
by zobaczyć ziemię
Wysłany: 2008-12-26, 21:31
No ja również TKZK!
Zresztą widać to w podpisie...
Czytuję czasem relacje dziewczyn z oficjalnego forum i są one baaardzo zachęcające!
Oj, relacje dziewczyn z oficjalnego z wizyt w Chorzowie rzeczywiście są baaardzo zachęcające. ^^ Jak dochodzi do opisu spotkania z Krysem twarzą w twarz jestem bliska omdlenia. Te dziewczyny muszą być naprawdę świetnymi osobami. Ja już je lubię, za same tylko wpisy na forum.
Rudowłosa, my prawie sąsiadki jesteśmy! Ja mieszkam sobie koło Bydgoszczy. Fakt, kawałek drogi mamy, ale co to dla wiernych fanek, prawda? Może kiedyś uda nam się razem wybrać do TR.
Od czasu do czasu też przypominam sobie kryspinowe tańce. Jestem jak najbardziej za ożywieniem tego wątku wspomnieniami. Ja nawet chętnie cofnęłabym się na chwilkę w czasie, żeby móc jeszcze raz przeżywać drugą edycję. Co prawda w tym roku mam trochę mniej czasu wolnego (matura i tym podobne), ale chwilka na wpisanie się tutaj na pewno się znajdzie. ;P
Jutro wyjeżdżam na tydzień, ale po powrocie chętne oddam się wspomnieniom. ^^
_________________ PL II Kryspin&Kasia; III Marcin, Tomek, Iza, Wiola; IV Kuba&Julia
AU II BJ&Talia, Ben
USA V Brandon, Evan, Jeanine, Kayla; VI Jakob, Victor, Ellenore, Kathryn; VII Robert, Kent, Alex
CA II Vincent & Tara-Jean, Melanie
Przypomnialem sobie taniec wspolczesny Kasi i Kryspina i to byla bomba Chyba nigdy nie bedzie juz tak energetycznego, pelnego sily i techniki tanca contemporary w polskiej edycji YCD
Pamiętam, jaki to był wyczekiwany taniec... Wszyscy chyba spodziewali się czegoś mega lirycznego, a`la Mia Michaels, a tutaj... BUM! Niesamowite było to podnoszenie, kiedy Kryspin trzymał Kaśkę za jedną nogę albo, kiedy ona stała, on podniósł jej nogę do góry, a kiedy puścił, ona wciąż ją trzymała na wysokości głowy! Mętne są trochę te moje opisy, ale mam nadzieję, że wiadomo, o co chodzi
Ogólnie, Kasia z Krysem rozwalili wtedy ten odcinek, o ile dobrze pamiętam, to drugim tańcem był cudny (cudny, cudny!) hip - hop w choreografii Justyny Lichacy do "Ayo technology", który do dziś oglądam z wielką przyjemnością
bo patrzy w niebo
by zobaczyć ziemię
Forum na oficjalnym już umarło, nikt już nie pisze, a nowej fali komentujących nie widać na horyzońcie Ale to nie znaczy, że szalone wyjazdy do TR do Chorzowa się skończą, o nie Grupa mazowiecka już się szykuje do następnej wyprawy i waha się między "Rentem", a Sylwestrem-BIS Z panem Hermańskim jeszcze tak szybko nie skończyłyśmy, co więcej przez jego osobę zakochałyśmy się w TR i musicalach
Martadelo napisał/a
Filmik znam od dawna i często oglądam. Według mnie jest genialny! 200% Kryspina w Kryspinie! Wszystko to, za co Go kochamy i co sprawia, że nigdy o Nim nie zapomnę! (Ps. Może ma ktoś ten filmik na komputerze i chciałby się ze mną podzielić?? Chętnie włączyłabym Go do swoich zbiorów.
Cieszę się, że filmik Wam się podoba, bo to moje dzieło Jednak i tak nic nie przebije słów pochwały usłyszanych od samego głównego bohatera tego filmiku wypowiedzianych mi prosto w oczy Niestety, ale wczoraj został skasowany ten filmik z YT, ponieważ naruszyłam prawa autorskie związane z piosenką wykorzystaną w nim. Daję go jednak na Rapida, więc kto chce, może go sobie ściągnąć z poniższego linku:
Te dziewczyny muszą być naprawdę świetnymi osobami. Ja już je lubię, za same tylko wpisy na forum.
Nie wiem czy jestem świetną osobą, ale wiem, że moje towarzyszki podróży owszem takie są Dlatego cieszę się, że je poznałam:)
Emocje związane z tymi wyprawami są naprawdę trudne do napisania, bo świetne towarzystwo, dalsze odkrywanie Kryspina, oddawanie się magii musicalom i inne jeszcze rzeczy robią swoje
Dlatego też dziewczyny i chłopaki, trzymam za Was kciuki, żebyście się udali do TR, jak nie macie z kim jechać to do mnie na priva pisać, a coś się wymyśli
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum