Mam nadzieje,ze wyleczy kontuzje,bo super tanczy. TVN postanowil chyba zrobic z Kryspina swoja tajna bron, bo zeby prawie nie pokazywac tak wspanialego tancerza podczas castingow. Ujal mnie bardzo ten chlopak i i z calego serca mu zycze, zeby w tej edycji niezle zamieszal
Zamiesza, zamiesza
ale pamiętajmy,że musimy mu w tym pomóc !!!
Bo nie zawsze w tym programie widzowie głosują na taniec....
Żeby nie było rozczarowania jak z GaUą..... tylu miał fanów i co ??
Żeby nie było rozczarowania jak z GaUą..... tylu miał fanów i co ??
Chyba jeden z wiekszych szokow tamtej edycji. Bylam pewna,ze Tito odpadnie. Ale przynajmniej Gaua wymiata teraz na Broadway'u
A co do Kryspina, to jest to jak na razie jeden z moich faworytow. Nie moge sie doczekac duetu.
Tak to był SZOK !!! Przecież GaUA BYŁ (JEST!!) jednym z najlepszych
Popłakałam się jak odpadł.... Byłam pewna że dojdzie do finału
Drugiego rozczarowania nie chcę i przynajmniej ja bd wysyłała sms-y na Kryspina !
(na GaUę też wysyłałam...) Kryspin równiez jest moim faworytem !!
Mi tez się on podoba, szkoda tylko, że miał kontuzję nogi, bo może bez niej pokazał by jeszcze więcej siebie w tańcu No ale zobaczymy jak mu pójdzie w duecie, ale trzymam za niego kciuki
Na podstawie solówki musze stwierdzic, ze jest dobrym tancerzem. Przecież tancząc z kontuzja kostki ciezko jest dac z siebie nawet te 70%. Pomimo tego jego solowka i tak była dobra, chociaz musiał pominąć elementy które mogą pogorszyc jego kontuzje. Mam nadzieje ze w nastepnym odcinku bedzie lepiej i pokaże na co naprawde go stac.
_________________ "Gamma who? one word: bitches!"
"Y'all just mad. Because today, you suckers got served."
mmm.... Kryspin mój ulubiony tancerz z finałowej 16 (a z dziewczyn Kasia Kubalska oczywiście). Tańczy przepięknie. Lekko, płynnie.. Jetem oczarowana!! Gdy się rusza nie mogę oderwać od niego oczu!
Mam nadzieję, że mimo nieśmiałości zostanie zauważony i doceniony przez widzów!!
ŚLIJMY NA NIEGO SMSY!! Niech jak najdłużej zachwyca nas swoimi występami. Pamiętajmy, że to my decydujemy kto wygra ten program. NIE ŻAŁUJMY PIENIĘDZY I NIE DAJMY ODPAŚĆ WSPANIAŁEMU TANCERZOWI!!
Liczę na Was i trzymam kciuki za Kryspina! Mam nadzieję, ze kontuzja nie jest bardzo poważna, i że szybko ją wyleczy, a w następnych odcinkach pokaże jeszcze bardziej bajeczne tańce!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum