zaskoczył mnie lockingiem...to było dosyć efektowne:D hyhy
ale tak to jakos sie nie wyróznia....nie wiem...on tak jakoś jak dla mnie to ja nie zwracam na nieo uwagi....jest bo jest hehe:d ale zycze mu powodzenia moze pokaże sie jutro z jak najlepszej strony:)
to samo zauwazylam!!!!oblesnie to wygladalo,dobrze ze chlopina odpadl bo to sie moglo tragicznie skonczyc........zawadzilby jeszcze o ten jezyk i kontuzja gwarantowana
Mój ulubiony tancerz:)) najpierw go niezauwazałam od czasu gdy mi sie przysnił jego looking był swietny ogólnie Łukasz swietnie tanczy i nie tylko salse bardzo chiałabym go poznac choc wiem ze to niemozliwe ...jak ogładałam filmiki z nim ...to widze ze jest strasznie podobny do mnie i ma prawie takie samo poczucie humorku . chociaz go nie znam duzo osób to zauwazyło JAk odpadł to az mi łzy pociekły;/
i podziwiam ze zaczał tanczyc w wieku 21 lat...ja tancze tez około 5 lat czyli od 10 roku zycia ale tak nie wymiatam ...:) generalnie wydaje mi sie bardzo miłym i sympatycznym człowiekiem ...:P:P i gratuluje ze w tak krótkiej karierze doszedł tak daleko:) szkoda ze juz nie bedzie go w ,,you can dance" ...miałam juz nie ogładac tego programu...ale dzisiaj sie zobaczy
Jakoś go tak od razu polubiłam Strasznie szkoda że odpadł Ale jak szczelił z tym przekłuwaniem przez Michała Oj, przez to na pewno go nie zapomne, zapadł mi mocno w pamięci
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
Wysłany: 2009-02-01, 17:28
shanon190 napisał/a
Łukasz wystąpił w teledysku
Razem z Basią, którą zapewne wszyscy pamiętają. Ładny pokaz dali.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum