Wysłany: 2008-04-07, 15:51 Ogólnie o Kamilu Węsierskim
No więc... mnie osobiście podoba się jego styl. Jest bardzo sympatyczny i fajny xd Kibicuje mu nie tylko dlatego, ze jest z Rumi, ale po prostu mi się podoba jego całokształt;) mam nadzieję, ze zajdzie daleko:) noi ogólnie jestem z dumna z tego, ze w YCD wystąpi ktoś z Rumi, w życiu bym się tego nie spodziewała x)
A wy co o nim sądzicie??:)
1. Czy masz swoją ksywkę albo pseudonim artystyczny?
Santana.
2. Ile miałeś lat gdy zacząłeś/aś tańczyć?
Swoja przygodę związana z tańcem zacząłem gdy miałem 10 lat.
3. Na pewno ciężko pracowałeś/aś na swoje obecne umiejętności, czy kiedykolwiek pobierałeś/aś lekcje tańca lub trenowałeś/aś? Jeśli tak, to opowiedz o tym.
Uczęszczam do Szkoły Baletowej (w tym roku kończę) więc jeżeli chodzi o treningi, zajęcia związane z tańcem - są one dla mnie sprawa codzienną...
4. Jeśli miałbyś/miałabyś określić swój styl tańca, jakbyś go nazwał/a?
-
5. Dlaczego akurat taniec? Co czujesz kiedy tańczysz? Co takiego wyjątkowego jest w tańcu?
-
6. Czy taniec to Twoja jedyna pasja? Jakie inne talenty i hobby posiadasz?
Taniec jest moja główną pasją, ale dodatkowo interesuje się sportem, muzyką i modą ;] Uwielbiam rysować..., więc niektóre wolne chwile spędzam nad kartką...
7. Kto jest Twoim idolem, mistrzem, wzorem do naśladowania? Czy masz ulubionego tancerza/choreografa, którego taniec podziwiasz?
Moim idolem i wzorem do naśladowania jest Wade Robson...
8. Czy ktoś z Twoich bliskich/rodziny również tańczy zawodowo/profesjonalnie?
Nikt z mojej rodziny nie tańczy profesjonalnie..
9. Czy masz na swoim koncie jakieś profesjonalne występy? Role w musicalach, pracę w teatrze, występy w teledyskach? Pochwal się:)
Chyba nie można nazwać ich profesjonalnymi ale brałam udział spektaklach Niezależnego Teatru Tańca "Manufaktura". Ponadto tańczyłam turniejowo, z dość dobrymi wynikami, ale po cichu marzę, że wszystko przede mną
- XIV Ogolopolski Konkurs Tanca im. Wojciecha Wiesiollowskiego
- XV Ogolnopolski Konkurs Tanca im. Wojciecha Wiesiollowskiego ( 3 miejsce i nagroda publicznosci )
- XXII Miedzynarodowy Konkurs w Varnie 2006
- II Miedzynarodowy Konkurs w Brnie 2006
- oraz wiele, wiele innych koncertow w teatrze...
10. Jakie oczekiwania/nadzieje wiążesz ze swoim udziałem w programie YCD? Na pewno chcesz wygrać….:) Ale jakich jeszcze rezultatów oczekujesz po występie w tym programie?
Mam nadzieje, że zostanę zauważony przez jakiegoś producenta lub osobę która szuka tancerzy i zaproponuje mi pracę z której będę zadowolony, związana oczywiście z tańcem.
11. Gdzie chciałbyś być za 10 lat i co chciałbyś robić?
hmmm... gdzie chciałbym być za 10 lat? Na pewno wszędzie gdzie się tylko da:), ale zapewne będę na sali - z czego oczywiście będę usatysfakcjonowany:) tylko może w jakimś innym miejscu...np. Hawaje:) heheh
12. Jakie jest Twoje niezapomniane wydarzenie, największe przeżycie związane z tańcem?
-
13. Twoje motto życiowe
motto: "Tańcz w rytm muzyki swojej Duszy - nigdy inaczej".
14. Trzy życzenia do złotej rybki
-pierwsze życzenia jest bardzo osobiste związane z miłością...
-drugie życzenie to tańczyć przy boku Wade Robsona i odnieść taki sam sukces jak on...
-trzecim życzeniem byłyby kolejne trzy życzenia...:)
15. Jakiej muzyki słuchasz i do jakiej muzyki uwielbiasz tańczyć?
Słucham praktycznie wszystkiego. Ale na pierwszym planie znajduje się: Czarna muzyka, muzyka latyno-amerykańska, ale również stare kawałki, ponieważ przy nich człowiek bawi się najlepiej:)
_________________ There is a kingdom
There is a king
And he lives without
And he lives within.
wydaje mi sie ze to bardzo ale to bardzo szympatyczny chlopak trzymam za nie kciuki chociaz najbardziej kibicuje anecie to on jest dla mnie na drugim miejscu z gregorijem
_________________ "Zabawne jest też to, że marzeniom zawdzięcza
umiejętność oddychania powietrzem"
no, no jak widze na zdjęciach na onecie to chyba niezłe ciacho sie nam szykuje ;p chociaz wystep na castingu nie przypadł mi do gustu to jestem ciekawa jak poradzi sobie w innych technikach ;p
Fajny chłopak, ładnie rysuje (chociaż ja osobiście nie lubię wszelkich mang i anime ) i podobało mi się jak tańczył. Raczej moim faworytem nie będzie, ale zapamiętałam go gorzej z castingu fajna ostatnia solówka
hmm wedlug mnie to niczym szczegolnym sie nie wyroznia. ladnie tanczy, ale ten program polega rowniez na tym by znalezc cos orginalnego w kazdym uczestniku, cos przyciagajacego ludzi.
hmm wedlug mnie to niczym szczegolnym sie nie wyroznia. ladnie tanczy, ale ten program polega rowniez na tym by znalezc cos orginalnego w kazdym uczestniku, cos przyciagajacego ludzi.
wedlug ciebie
a według mnie to sie bardzo wyroznia tym ze swietnie tanczy do tego swietnie rysuje jest "krejzolem " i wogle jest świetny
Fajny, fajny. Zobaczymy, co dalej Na razie obaj Kamile są naprawdę świetni.
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-12, 17:55
Solówka mi się podobała (ale bardziej piosenka ... Lenny Kravitz ,,Believe In Me". Fajny jest, mam nadzieję ,że jeszcze trochę w programie zostanie, bo jego taniec przyciąga wzrok... :]!
kamil nie wystąpi w jutrzejszym programe z powodu ciezkiej kontuzji ale naszczescie pojawi sie w nastepnym odcinku i tak jak tito w tamtej edycji bedzie automatycznie zagrozony
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum