Tylko pozazdrościć tej czwórce udanej współpracy, pieniądze nie jeden biznes rozwaliły, a tu chłopaki ciągle razem, młodzi chętnie lgną do nich, wygląda na to, że FPC będzie nie mniej popularne niż EDS, podobało mi się
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
No ja tez xD chciałabym zobaczyc tego małego ^^ to chyba ten co mowil ze za 5 lat wygra YCD .. w zapowiedzi! To ten ??
[ Dodano: 2009-03-11, 20:55 ]
Cytat
oczywiscie przegapiłam....mugłby ktoś chociaż powiedziec co sie tam dziło?
Opowiadali o tym jak zaczynali. Że na ulicy najpierw tańczyli! Mówili o zarabianiu pieniedzy przez taniec... o swojej szkole tanca FPC ;] o YCD ze w tej edycji 10 osob od nich bedzie na castingach xD
No mowili o tancu ( co dziwne nie jest) ... jeszcze o tym troche jak uczą. że jezdzili do roznych szkol tanca sie szkolić nie wiem co jeszcze powiedzieć moge :D
_________________ Believe in your dreams!
YCD III - IZA! Marcin, Tomek
YCD IV - KUBA! Ania, Piter
Wiek: 19 Dołączyła: 29 Mar 2008 Posty: 85 Skąd: Białystok
Wysłany: 2009-03-11, 21:04
asiaaa_xd napisał/a
w tej edycji 10 osob od nich bedzie na castingach xD
Jednak nie wydaje mi się, ażeby wszyscy mieli szansę występu przed jury, ponieważ w sumie wszystkich tancerzy dostało się tylko 30..
A co do reportażu, to podobał mi się, ale zabrakło Gauy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum