Czy bawicie się w postanowienia noworoczne, bo to chyba należy traktować w kategoriach zabawy, z reguły nic z tego nie wychodzi poza chwilową poprawą samopoczucia
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Coś tam postanawiam, a dokładniej próbuję. No i raz wychodzi, a raz nie. Ale z reguły nie planuję wszystkich rzeczy, które chcialabym w akurat okresie tego jednego roku zrobić, a raczej po prostu pod wpływem tego, że czas płynie i najbardziej odczuwalne jest to chyba rzeczywiście m.in. w sylwestra, zastanawiam się co bym w ogóle jeszcze chciała zrobić i osiągnąć. (:
Ja w tym roku nic nie postanawiam. Parę lat temu postanowiłam, że nie będę kupować w szkolnym sklepiku 3bitów i wytrzymałam ze dwa albo trzy lata, ale w tym roku złamałam postanowienie A tak poza tym to nie mam żadnych postanowień noworocznych, bo wytrzymać rok to strasznie długo, więc raczej staram się zmieniać w poście i adwencie, ale zazwyczaj mam zawsze to samo postanowienie - nie obgryzać paznokci
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
Wytrzymuje, ale tylko przez ten czas, przez który sobie obiecałam, że nie będę ich obgryzać. Potem przez jakiś czas jeszcze jest mi ich szkoda, a później znowu natura wygrywa
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
Właśnie staram się nie malować paznokci, bo lakier na takich krótkich paznokciach bardzo brzydko wygląda. Ocet faktycznie mógłby poskutkować, bo nie znoszę tego zapachu, ale chyba bym się wykończyła
Sa też specjalne kremy na paznokcie o gorzkim smaku zeby nie obgryzac paznokci , ale nie u wszystkich skutkuje. Fergie z BEP tez ma poblem z obgryzaniem paznokci tyle ze jej ten krem smakowal i obgryzala dalej...
_________________ "Pnij się wysoko... Twoją metą NIEBO, Twoim celem GWIAZDA."
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum