Również zagłosowałam na programy na żywo; jednak to one najwięcej pokazują, dostarczają wielu różnorakich emocji i o nich zawsze jest co napisać. W tym względzie są niezrównane. Pozwalają nam poznać tancerza, co ważniejsze jego umiejętności. No i całość rozgrywa się na żywo, wiec praktycznie wszystkiego można się spodziewać, co powoduje ten etap jeszcze ciekawszym, interesującym. A niesnaski mające wówczas miejsce nie mają sobie równych!
_________________ There is a kingdom
There is a king
And he lives without
And he lives within.
No oczywiście że live ! Są na żywo,wszystko może się zdarzyć (np. "pierwsze razy" ) i zawsze wielkie emocje - kto odpadnie,kogo zobaczymy za tydzień.Uwielbiam !
Jak jest przed rozpoczęciem edycji to nie moge się doczekać castingów.
Jak są castingi nie mogę się doczekać relacji z warsztatów
Jak są relacje z warsztatów nie mogę się doczekać odcinków na żywo ;P
_________________ MICHAŁ MACIEJEWSKI, TOMEK PRZĄDKA, Natalia Madejczyk, Iza Orzełowska, Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Julia Żytko, Paulina Przestrzelska, Ania Tarnowska
Również zagłosowałam na odcinki na żywo, chociaż castingi też bardzo lubię
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
Zdecydowanie odcinki na żywo! Są po prostu najciekawsze, w każdym z nich jest coś innego. Poza tym castingi czy relacje z warsztatów są wyreżyserowane, poprawiane itd. W odcinkach na żywo właśnie najlepsze jest to, że nie da już się nic zrobić jeszcze raz.
_________________ During the struggle they will pull us down
But please, please, lets use this chance to turn things around
And tonight we can truly say - together we're invincible
III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian
Wiek: 19 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 3464 Skąd: dolina rozpusty
Wysłany: 2010-03-18, 19:50
Odcinki na żywo, gdyz sa zdecydowanie bardziej ekscytujące Więcej sie dzieje i panują te emocje....
_________________ You raise me up, so I can stand on mountains,
You raise me up, to walk on stormy seas,
I am strong, when I am on your shoulders,
You raise me up to more than I can be.
Seba jesteś mistrzem!!
YCDI: Gaua, Maria
YCDII: Kasia K, Kamil G., Kryspin
YCDIII: Gabryś, Iza, Ada
YCDIV:Piter, Julka, Kuba
YCDV: Seba, Kimbo, Figa, Ilona
YCDVI: Seba, Alisa, Masza, Michał
ja lubię każdą część. I chyba nie umiem ocenić którą najbardziej. Ale zagłosowałam na lajfy, dużo emocji, lepiej poznaje się tancerzy i wiele innych rzeczy.
_________________ postaraj się nie przegapić kolejnego wschodu słońca..
Najbardziej lubię warsztaty i odcinki na żywo. Nie przepadam natomiast za castingami,
bo pokazują zbyt dużo freaków zamiast dobrych tancerzy. Rozumiem, że trzeba jakoś
urozmaicić odcinek, ale po czasie to przestaje być śmieszne...
_________________ SYTYCD US - Kathryn, Lacey
SYTYCD AU - Kate, Ivy
SYTYCD CA - Amanda, Kim
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum