Wysłany: 2010-08-23, 13:25 5 tancerzy You Can Dance w jednej szkole tańca
Jedna z naszych forumowiczek poinformowała nas, że już 4 września w Poznaniu rusza nowa szkoła tańca, w której uczyć będą m.in tancerze znani z programu You Can Dance: Artur Cieciórski - zwycięzca 2 edycji (hip hop, new style), Anna Kapera - zwyciężczyni 4 edycji (balet), Diana Staniszewska (hip hop, street dance), Kasia Bień (taniec towarzyski) oraz Rafał Kamiński (new style). Dodatkowo w roli instruktora owej szkoły pojawi się choreografka programu Anna Jujka.
_________________ MICHAŁ MACIEJEWSKI, TOMEK PRZĄDKA, Natalia Madejczyk, Iza Orzełowska, Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Julia Żytko, Paulina Przestrzelska, Ania Tarnowska
Ostatnio zmieniony przez 2cool4you 2010-08-23, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-08-23, 13:38
Przez cały dzień przeglądam stronę tej szkoły i strasznie się jaram Dziwi mnie, że mają dwa cenniki - na zajęcia z uczestnikami YCD i na zajęcia z pozostałymi instruktorami
2cool4you napisał/a
Anna Kapera - zwyciężczyni 4 edycji (balet)
Nie tylko balet, ale także modern jazz i contemporary
_________________ On me dit que nos vies ne valent pas grand chose
Elles passent en un instant comme fanent les roses.
On me dit que le temps qui glisse est un salaud
Que de nos chagrins il s'en fait des manteaux
Pourtant quelqu'un m'a dit...
Que tu m'aimais encore
C'est quelqu'un qui m'a dit que tu m'aimais encore.
Serait-ce possible alors ?
Szkoda, że 4 września wyjeżdżam, bo przeszłabym się na pokaz w galerii i pewnie bym napisała co nieco, ale znajoma obiecała, że pojedzie, więc może od Niej się czegoś dowiem.
Też zastanawia mnie cennik, może w tygodniu podjadę i dowiem się dlaczego jest tak a nie inaczej.
Pytanko (potem poproszę o usunięcie), kiedy mija czas, po którym będę mogła wysyłać PW? Bo jak w przyszłości znów będę chciała dać jakieś info jak o szkole czy warsztatach, to wolałabym wysłać wiadomość do któregoś z redaktorów. Pzdr
Ostatnio zmieniony przez Malutka 2010-08-23, 19:47, w całości zmieniany 2 razy
Odbywały DANCING POZnan* 2010 już się skończył. Mieliśmy nawet recenzować spektakl Vergera, ale zanim się zorientowałem już nie było go w planie
Que tu m'aimais encore
I tak, to jest zdecydowanie błogosławieństwo, że wreszcie dostaliśmy taką wspaniałą szkołę
Que tu m'aimais encore
Łaaa! Jadę tam dzisiaj zobaczyć co i jak i pewnie się zapiszę. Pewnie do Diany na new style.. A Ty, El? Na co idziesz? Modern? ; )
[ Dodano: 2010-08-24, 19:33 ]
I jestem zapisana! Ale super. Dwa razy w tygodniu mam z Dianą. :D I mam taką super kartę i zniżkę w jakimś tam sklepie z ubraniami ;p;p Jeeej, ale się jaram. ;p
_________________ W "You Can Dance" nie ma street dance.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum