Wysłany: 2009-07-16, 09:00 Diana Staniszewska w "Mam talent"!
Na castingach do drugiej już edycji popularnego programu Mam Talent! pojawiła się Diana Staniszewska, znana nam z I edycji programu You Can Dance, jako Sasza . Nie wiemy jeszcze, jak poszło jej na castingu, jednak Diana promowana jest jako taneczny sobowtór zmarłego niedawno Michaela Jacksona. Sama tancerka opowiada, że decyzja o występie była bardzo spontaniczna i jest to pewnego rodzaju hołd dla swojego idola. Zapewnia jednak, że zrobiła by to nawet gdyby Michael żył, ponieważ tańcem zajmuje się od zawsze.
Cóż, zobaczymy, co z tego wyniknie.
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Weszła cała na czarno i powiedziała, że jej wystep jest dla Michaela.
Zaczęła tańczyć do miksu jego piosenek, a gdy kończyła ukucnęła uniosła piąstkę do góry i wysłała całusa do nieba. W pewnym momencie nawet się wzruszyła.
Kuba Wojewódzki powiedział o Jacksonie piękne słowa, a Foremniak powiedziała tak:
- powiem ci jak kobieta kobiecie. Zastanawia mnie jak ty wytrzymasz kiedyś 9 miesięcy ciąży bez tańczenia. Nazwiesz swoje dziecko shake?
a Diana podziękowała i była tak skromna, że szok
w ogóle nie przypominała osoby sławnej
Chylinska tez ja zaczeła chwalić i że jest istnym diamentem i niepowtarzalnym
Pozniej wszyscy 3 razy tak ! A Diana zawstydzona powiedziała tylko że dziękuje MU!
opuściła scene krokiem księżycowym, bo chyba Foremniaczka ją o to poprosiła
Oooo maj gaszzz.
Uwiebiam Sasze tak jak ona uwielbia Michaela. Strasznie sie cieszę, że będę mogła znów podziwiac ją w TV =)
[ Dodano: 2009-07-16, 15:35 ]
nosalek122 napisał/a
Weszła cała na czarno i powiedziała, że jej wystep jest dla Michaela.
Zaczęła tańczyć do miksu jego piosenek, a gdy kończyła ukucnęła uniosła piąstkę do góry i wysłała całusa do nieba. W pewnym momencie nawet się wzruszyła.
Kuba Wojewódzki powiedział o Jacksonie piękne słowa, a Foremniak powiedziała tak:
- powiem ci jak kobieta kobiecie. Zastanawia mnie jak ty wytrzymasz kiedyś 9 miesięcy ciąży bez tańczenia. Nazwiesz swoje dziecko shake?
a Diana podziękowała i była tak skromna, że szok
w ogóle nie przypominała osoby sławnej
Chylinska tez ja zaczeła chwalić i że jest istnym diamentem i niepowtarzalnym
Pozniej wszyscy 3 razy tak ! A Diana zawstydzona powiedziała tylko że dziękuje MU!
opuściła scene krokiem księżycowym, bo chyba Foremniaczka ją o to poprosiła
Byłaś tam? Super
_________________ You got it, you got it,
Some kind of magic.
Hypnotic, hypnotic.
You're leaving me breathless.
I hate this.
diana własnie ma swój nie powtarzalny styl ona nie tanczy Jacksona tylko do jego muzyki jej style to Poping,Locking,Oldschool jest niepowtarzalna jak to wojewódzki powiedział jest diametem;p
Wysłany: 2009-07-17, 17:34
A ja kompletnie nie rozumiem po co jej to? Była w YCD, pokazała się już raz. Nawet Anka Bosak tak nie robi. Jakby dobrze się nie zaprezentowała to nie będę jej kibicowała, bo drugi raz pcha się do telewizyjnego show, żeby się wylansować. Miała swoje 5 minut, po co chce 10?
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
A ja kompletnie nie rozumiem po co jej to? Była w YCD, pokazała się już raz. Nawet Anka Bosak tak nie robi. Jakby dobrze się nie zaprezentowała to nie będę jej kibicowała, bo drugi raz pcha się do telewizyjnego show, żeby się wylansować. Miała swoje 5 minut, po co chce 10?
Po to żebyś miała pytanie ;PP
Ona to robi dla Michaela a nie żeby sie "wylansowac" W YCD była jako tancerka a tu będzie jako dublerka Michaela.
_________________ You got it, you got it,
Some kind of magic.
Hypnotic, hypnotic.
You're leaving me breathless.
I hate this.
Nie wierzę, że robi to dla Michaela. Po prostu chce o sobie przypomnieć... żeby znowu było o niej głośno.
Bardzo wątpie, że Michael docenił by ten gest gdyby żył.
On ma 100 takich "dublerek".
I zresztą co to za gadanie, że tam była tancerką, a tu dublerką. Będzie tańczyła i tak jak wtedy tak i teraz będzie starała się zrobić na żeńskiego Jacksona.
Miała swoje 5 minut, za bardzo ich nie wykorzystała w przeciwieństwie do Ani Bosak, która korzysta póki się o niej pamięta.
_________________ SYTYCD US - Kathryn, Lacey
SYTYCD AU - Kate, Ivy
SYTYCD CA - Amanda, Kim
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum