Wysłany: 2009-02-20, 19:16 Kolejna kandydatka na zwycięzcę.
Portal plotkarski Pudelek, po raz kolejny zasugerował nam zwycięzcę programu. Tym razem jest to dziewczyna, a nie domniemany chłopak [Faworyt 4 edycji?]. Pudelek, zwraca oczywiście uwagę wyłącznie na urodę dziewczyny. Czy aby na pewno jest taka zjawiskowa, aby można było pisać o niej per „to cudo”? Poniżej możemy dostrzec również Klaudię 'Jadzię' Korubę, tancerkę formacji Top Toys, koleżankę Diany Staniszewskiej z pierwszej edycji programu.
Klaudia Koruba.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
Norma, pudelek zachwyca się dziewczyną, bo świetnie wygląda. Nie mówię, że nie tańczy dobrze, bo nie widziałam, ale założę się, że oni także nie widzieli..
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Wysłany: 2009-03-12, 14:15
Ja sie z pudelkiem nie zagdzam....a to ze została miss nic nie zmienia bo w 3 edycji to Anita była według mnie najładniejsza( i była miss) a wygrała wiola
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum