Wysłany: 2008-10-04, 16:40 KONKUS! WYGRAJ BILETY NA WIDOWNIĘ PROGRAMU!
Ruszyła 3 edycja You Can Dance. Dla niezorientowanych- pierwszy odcinek na żywo będziemy mogli zobaczyć w telewizji TVN już 8 września. Zorganizowano kolejny konkurs! Tym razem zwycięzcy otrzymają wejściówki na widownię programu. Konkurs już trwa, rozpoczął się 24 września, ale jeszcze nie wszystko stracone. Na wysyłanie SMSÓW o treści ZAPROSZENIE pod numer 7426 (koszt 4.88zł brutto) macie czas do 26 listopada 2008 roku. (konkurs nie dotyczy tylko odcinka finałowego programu). Udział mogą brać wyłącznie osoby pełnoletnie, nie ma się jednak czym martwić- nagroda to bilet dla siebie i osoby towarzyszącej (o wystartowanie w konkursie możecie poprosić rodzicówJ). To jednak nie wszystko! Z wylosowaną osobą skontaktują się pracownicy TVNu, zanim otrzyma ona bilety, będzie musiała odpowiedzieć poprawnie na zadane przez nich pytanie!
I tak nie wygram HAHA XD
Tam najlepiej pójść po znajomości ^^'
_________________ powiedziałam, że do ciebie przyjdę - nie przyszłam.
powiedziałam, że za ciebie wyjdę - nie wyszłam.
powiedziałam, że nie umiem zdradzić - umiałam.
powiedziałam, że się chcę poprawić - nie chciałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum