Wiek: 19 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 3464 Skąd: dolina rozpusty
Wysłany: 2010-04-27, 19:43 Przygotowania do tańca otwarcia.
Taniec wejścia w najbliższym odcinku to będzie istny szok! Nie dość, że zatańczony do muzyki Chopina to jeszcze na tancerzy spadnie deszcz! Dwunastka tancerzy ćwiczy pod okiem Steve'a Bolton'a - kanadyjskiego choreografa od hip hopu.
Steve był choreografem Blueprint Cru w 5. edycji America’s Best Dance Crew. Był również dyrektorem 8 Count Dance Complex, Hip Hop Dance Canada oraz organizatorem największych w Kanadzie warsztatów Hip-Hopowych znanych jako Raise The Bar. Jako choreograf pracował też przy Mistrzostwach Świata Hip-Hop, wielu programach telewizyjnych i galach. Jest też kanadyjskim ambasadorem marki Reebok. Jak radzą sobie nasi tancerze?
*Rejestracja jest darmowa i nie zajmie Ci wiecej niż 2 minuty.
_________________ You raise me up, so I can stand on mountains,
You raise me up, to walk on stormy seas,
I am strong, when I am on your shoulders,
You raise me up to more than I can be.
Seba jesteś mistrzem!!
YCDI: Gaua, Maria
YCDII: Kasia K, Kamil G., Kryspin
YCDIII: Gabryś, Iza, Ada
YCDIV:Piter, Julka, Kuba
YCDV: Seba, Kimbo, Figa, Ilona
YCDVI: Seba, Alisa, Masza, Michał
Wysłany: 2010-04-27, 19:55
Co to za chłopak po prawej stronie w niebiesko-czarnej koszulce w paski?? Nad Figińską...
_________________ you can dance 2: kryspin,justyna.
you can dance 3: marcin,iza,wiola.
you can dance 4: julia.
you can dance 5: ilona,tomek.b,kuba.j.
sytycd USA : lauren.g,neil,kayla,jakob,kent.
Wysłany: 2010-04-27, 20:20
a co on robi w tańcu otwarcia??:) czyżby pomagał... ale on chyba specjalizuje się w jazzie...??
_________________ you can dance 2: kryspin,justyna.
you can dance 3: marcin,iza,wiola.
you can dance 4: julia.
you can dance 5: ilona,tomek.b,kuba.j.
sytycd USA : lauren.g,neil,kayla,jakob,kent.
Vincent jest tancerzem Contemporary. Myślę, że po prostu pomaga tancerzom w opanowaniu choreo A na filmiku można jeszcze dostrzec Kim Gringras z drugiego sezonu sytycd Canady.
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
Mam takie wrażenie czy Aleks tańczy jakby "główną rolę" w openingu ?
_________________ During the struggle they will pull us down
But please, please, lets use this chance to turn things around
And tonight we can truly say - together we're invincible
III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian
Mnie natomiast takie obawy nie nachodzą - sprawia wrażenie profesjonalisty i jestem pewna, że układ dopracował w każdym szczególe. Zresztą pomysł jest tak oryginalny, że już nie mogę się doczekać! To trzeba będzie zobaczyć. Jeszcze do muzyki Chopina... Kroi się przednie show, jakiego jeszcze nie było. W ogóle coś w tej edycji tancerze są wyjątkowo "dopieszczani" jeśli chodzi o takie "nowości"... Ale to dobrze, bardzo dobrze. Oby takich nowinek w przyszłości było więcej bo bez wątpienia urozmaicają środowe wieczory.
_________________ There is a kingdom
There is a king
And he lives without
And he lives within.
Adam potwierdzil Quickstepa z Ania .
Sebastina jakies nowosci /niespodzianki zapowiedzial ale nie dokladnie sie wsłuchałam wiec moge sie mylic
[ Dodano: 2010-04-28, 10:37 ]
'sebastian bedziesz trzymał kciuki?' 'no troche mi trudno bo trzymam kule'
_________________ MICHAŁ MACIEJEWSKI, TOMEK PRZĄDKA, Natalia Madejczyk, Iza Orzełowska, Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Julia Żytko, Paulina Przestrzelska, Ania Tarnowska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum