W ostatnim odcinku każdy z uczestników wyjawił swoją tajemnicę, która do tej pory była nieznana widzom. Gabriel Piotrowski oznajmił nam, że od dłuższego czasu gra w rockowej kapeli. Ciekawi nas, dlaczego nie przyznał się, że już od dwóch lat tańczy w zespole, u królowej disco-polo Etny? Wokalistka chwali się osiągnięciami Gabrysia w „You Can Dance” na swojej oficjalnej stronie [etnamusic.pl]. Można tam również przejrzeć zdjęcia z treningów.
Gabryś, dlaczego wstydzisz się przyznać do występów z wokalistką disco-polo?
fot. Maciej Burzykowski / MBPhotos.pl
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
chant des sirènes
Ostatnio zmieniony przez impossible_x3 2008-11-18, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-11-14, 22:13
Jak na razie 'czyści' pozostali Ada i Błażej. ;d
Mówiłam! Oni wszyscy mają jakieś powiązania z mafią discopolową.
Nie no, kolejny "dorabiacz". Tylko dlaczego oni dorabiają na czymś takim..?
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
szczerze mówiąc nie rozumiem problemu. Czytając tą notkę odnoszę wrażenie, że wypowiadasz sie w tej kwestii z pogarda? Nie widze nic złego w tym, że chłopak tanczy z tą wokalistką..
tak samo się śmialiście z Roxi i reszty FNFu, że tańczą w teledysku BLOG27. a to mimo wszystko jest jakaś szansa dla tancerza (jak juz się nie ma lepszych perspektyw)
w każdym bądź razie ja nie widzę w tym nic złego, ktoś to musi robić.
a przecież Gabryś rozpoczynając z tą etną? współpracę nie spodziewał się, że będzie aż tak sławny, nie?
Nie widze nic złego w tym, że chłopak tańczy z tą wokalistką..
złego nie. zabawnego-owszem:) nie sądzisz,że wokalista zespołu rockowego nie pasuje jakoś do disco-polo??:P
kasiaaa_r napisał/a
tak samo się śmialiście z Roxi i reszty FNFu, że tańczą w teledysku BLOG27. a to mimo wszystko jest jakaś szansa dla tancerza (jak juz się nie ma lepszych perspektyw)
no już na pewno lepiej w blog27:)
Inesse napisał/a
Każdy kiedyś słuchał disco polo,
o wypraszam sobie:P ja nie słuchałam:)
_________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem"
Wysłany: 2008-11-15, 09:53
vil. napisał/a
szczerze mówiąc nie rozumiem problemu. Czytając tą notkę odnoszę wrażenie, że wypowiadasz sie w tej kwestii z pogarda? Nie widze nic złego w tym, że chłopak tanczy z tą wokalistką..
Nie wypowiadam się z żadna pogardą, ponieważ to nie ten dział żebym mogła wygłaszać w arcie swoją opinię. To jak to odbiera wszystkie artykuły to już raczej nie jest moja sprawa. Dziwi mnie tylko, że żaden z FPC nie przyznał się do tego, że był/jest członkiem zespołu disco-polowego. Jak najbardziej to nic złego, więc nie ma się czego wstydzić.
Ciekawi nas, dlaczego nie przyznał się, że już od dwóch lat tańczy w zespole, u królowej disco-polo Etny?
Od czegoś trzeba zacząć. Ciekawe jak hoty Gabrycha zareagowały na tą wiadomość .Może własnie oglądają występy Etny i wypatrują Gabrycha , który ma podobny głos do Kupichy ? xd
_________________ "Gadanie o muzyce jest jak tańczenie o architekturze'' - Serj Tankian.
Od czegoś trzeba zacząć. Ciekawe jak hoty Gabrycha zareagowały na tą wiadomość .
Ja wiem jak! Pewnie już te teledyski maja na komórkach.
Mnie to tam nie obchodzi, niech sobie robi co chce.
kasiaaa_r napisał/a
tak samo się śmialiście z Roxi i reszty FNFu, że tańczą w teledysku BLOG27.
Zgadzam się z Niką. Blog27 już lepszy od disco-polo.
_________________ powiedziałam, że do ciebie przyjdę - nie przyszłam.
powiedziałam, że za ciebie wyjdę - nie wyszłam.
powiedziałam, że nie umiem zdradzić - umiałam.
powiedziałam, że się chcę poprawić - nie chciałam.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum