Wysłany: 2008-09-21, 13:20 Warsztaty You Can Dance w Barcelonie.
Tak przedstawiały się warsztaty You Can Dance w Barcelonie. Na pewno nie małą niespodzianką okazało się, że zajęcia z uczestnikami poprowadzi również sam Michał Piróg. Nie zabrakło również bólu, i łez. Zobaczcie jak poradzili sobie nasi uczestnicy.
Zgłoś niedziałający film! UWAGA! Na stronie nie znajdują się żadne nielegalne pliki, video pobierane jest ze źródeł udostępnionych.
Mmm... Zapowiada się ciekawie!! Już nie mogę się doczekać środy! Zajęcia z Pirógiem - dla mnie bomba! W Barcelonie mieli na pewno bardzo ciężko, ale też jakie szczęście, że mogli się tam znaleźć. Każdy z nich na 100% wyniósł z tych warsztatów bardzo dużo.
Mam nadzieję, że osoby, za które 3mam kciuki, nie odpadną przy pierwszym odsiewie.
Strasznie chciałabym już wiedzieć kto będzie w finałowej 16!!
_________________ PL II Kryspin&Kasia; III Marcin, Tomek, Iza, Wiola; IV Kuba&Julia
AU II BJ&Talia, Ben
USA V Brandon, Evan, Jeanine, Kayla; VI Jakob, Victor, Ellenore, Kathryn; VII Robert, Kent, Alex
CA II Vincent & Tara-Jean, Melanie
Noo, zapowiada się zabójczo Ostrooo będzie przede wszystkim. Piróg dający lekcje w Barcelonie? Super pomysł jak dla mnie.
Noo, wystarczy czekać do środy ! jejejeje!
_________________ disney crew.
Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum