Wysłany: 2009-04-25, 15:39 Weronika i Agustin NIENAWIDZĄ SIĘ?!
Pismo Na Żywo donosi, że Agustin Egurrola i Weronika Marczuk nie cierpią się.
Osoba uczestnicząca w nagraniu programu, w którym Weronika i Agustin razem zasiadają w Jury, tak wspomina dane zajście: Pewnego dnia nie dość, że spóźniła się i nie przeprosiła, to kilka razy prosiła o poprawki w makijażu. I była przy tym niemiła dla stylistki. Nie mogliśmy dokończyć ani jednej sceny o czasie. Weronika była roztargniona i zamyślona. Często prosiła o przerwę. Agustin denerwował się coraz bardziej.
Ciekawe, czy to prawda. Na wizji przynajmniej nie dają po sobie poznać...
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Wiek: 19 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 3464 Skąd: dolina rozpusty
Wysłany: 2009-04-25, 21:04
A dla mnie to się mogą nawet tam pozabijać.
Tak jak napisała Alicja_Funky oglądamy program dla tańca, a nie wzajemnych relacji między jurorami.
_________________ You raise me up, so I can stand on mountains,
You raise me up, to walk on stormy seas,
I am strong, when I am on your shoulders,
You raise me up to more than I can be.
Seba jesteś mistrzem!!
YCDI: Gaua, Maria
YCDII: Kasia K, Kamil G., Kryspin
YCDIII: Gabryś, Iza, Ada
YCDIV:Piter, Julka, Kuba
YCDV: Seba, Kimbo, Figa, Ilona
YCDVI: Seba, Alisa, Masza, Michał
A prawdę mówiąc co na to obchodzi że się kłócą... My tylko przecież oglądamy ten program dla tancerzy a nie dla nich...! proste.
Trochę śmiesznie wypada Twoja wypowiedź w zestawieniu z wielkim obrazkiem z napisem "I like jury" w sygnie Ale nie wnikam
A co do tej "nienawiści"... Jak dla mnie kolejna plota.. Pamiętam materiał z "Uwagi" o Weronice, kiedy Agustin mówił, że w Barcelonie zgubił dokumenty i pieniądze, i Weronika pierwsza się zainteresowała i zaoferowała pomoc, powiedziała, że pożyczy mu pieniądze, itp.
A poza tym każdy może mieć zły dzień Ja myślę, że oni już tyle ze sobą razem przeżyli, że mogą mieć się dosyć, ale wątpię, żeby od razu się nienawidzili
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
Wysłany: 2009-04-25, 21:29
Zacznijmy od tego, że news jest z Pudelka, a ja w nic co jest tam napisane nie wierzę. Ich "informatorzy" .. Nie będę komentować.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
Wiek: 19 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 3464 Skąd: dolina rozpusty
Wysłany: 2009-04-25, 21:30
Pudelek uwielbia więszyć sensację, więc myślę, że wszystko jasne.
_________________ You raise me up, so I can stand on mountains,
You raise me up, to walk on stormy seas,
I am strong, when I am on your shoulders,
You raise me up to more than I can be.
Seba jesteś mistrzem!!
YCDI: Gaua, Maria
YCDII: Kasia K, Kamil G., Kryspin
YCDIII: Gabryś, Iza, Ada
YCDIV:Piter, Julka, Kuba
YCDV: Seba, Kimbo, Figa, Ilona
YCDVI: Seba, Alisa, Masza, Michał
Nie znamy ich, więc nie wiemy jak było, i czy w ogóle coś takiego było Ale newsy na stronie muszą się pojawiać. To chyba bardzo dobrze, że komentujecie. Jak sam dział wskazuje : ciekawostki i PLOTKI, tak więc..
impossible_x3 napisał/a
Zacznijmy od tego, że news jest z Pudelka, a ja w nic co jest tam napisane nie wierzę. Ich informatorzy .. Nie będę komentować.
Im, też jesteś w newsach i też bierzesz stamtąd plotki, więc chyba rozumiesz.. x)
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Ej ale tutaj nie ma nic takiego napisanego,że się nienawidzą.Ja na jego miejscu też bym się denerwowała.Domyślam się,że Piróg też zadowolony nie był...
_________________ Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość
Ok lubię Jury ale bez przesady... A poza tym pudelek musiał albo kogoś przekupić albo coś... Bo o takim zajściu wiedziały tylko babki z make upa lub ci inni operatorzy kamery itd ... Więc od nich coś wypłynęło... Więc każdy ma gorszy dzień nie wiem z czego taka wielka sensacja. Pudel czasem jest żałosny...
_________________ Nie ważne ile razy upadniesz, ważne jest ile razy wstaniesz.
YCD1: Ruda, Maria, GaUa.
YCD2: Kasia K., Giorgij, Kryspin
YCD3: Iza, Jakub, Adrianna
YCD4: Łukasz, Julia
Wysłany: 2009-04-26, 10:59
anulka0920 napisał/a
Im, też jesteś w newsach i też bierzesz stamtąd plotki, więc chyba rozumiesz.. x)
Oczywiście, że rozumiem. Nie napisałam przecież nic złego więc w czym problem?
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
Pudelek ten news wziął z pisma Na Żywo (: Mimo to nie uważam tej gazety za jakieś szczególnie wiarygodne źródło. Być może taka sytuacja miała miejsce, ale pewnie i Agustin i Weronika już o niej nie pamiętają.
Chociaż jakby się przypatrzeć Weronika ma chyba lepszy kontakt z Michałem.
- Albert Einstein
Pudelek ten news wziął z pisma Na Żywo (: Mimo to nie uważam tej gazety za jakieś szczególnie wiarygodne źródło. Być może taka sytuacja miała miejsce, ale pewnie i Agustin i Weronika już o niej nie pamiętają.
Chociaż jakby się przypatrzeć Weronika ma chyba lepszy kontakt z Michałem.
Dokładnie. Nawet na live-ach tak jakby ona się go ciągle pyta o coś a on jej. A ja po prostu myślę że to news z Du*y...
Przecież każdy człowiek się z kimś tam kłóci to jest ludzkie. a tak w ogóle jeśli chodzi o to dziecko... może Weronice brakuje takich wrzasków w domu i po prostu ma syndrom matki polki... Ale to zastawię bez komentarza...
A gazeta na żywo to jakiś ruski szajs za przeproszeniem i mamy prawo myśleć że to nie prawda...!
_________________ Nie ważne ile razy upadniesz, ważne jest ile razy wstaniesz.
YCD1: Ruda, Maria, GaUa.
YCD2: Kasia K., Giorgij, Kryspin
YCD3: Iza, Jakub, Adrianna
YCD4: Łukasz, Julia
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum