piosenka, gdy Alek dostaje bilet: Shawn McDonald - Open me
_________________ MICHAŁ MACIEJEWSKI, TOMEK PRZĄDKA, Natalia Madejczyk, Iza Orzełowska, Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Julia Żytko, Paulina Przestrzelska, Ania Tarnowska
Wysłany: 2010-03-18, 13:41
Jak zwykle, jeżeli szukacie piosenek z pierwszych trzech odcinków to zapraszam na Chomika - taniec towarzyski
Piosenki posegregowane po solówkach i prezentacjach każda opisana
plus video dla niecierpliwych
Pozdrawiam.
było jeszcze TImbaland fest Katy Perry - If we ever meet again : Adam Kościelniak.
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
piosenka, gdy Alek dostaje bilet: Shawn McDonald - Open me
Wie ktoś może skąd to można śgciągnąć?
_________________ During the struggle they will pull us down
But please, please, lets use this chance to turn things around
And tonight we can truly say - together we're invincible
III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian
Wysłany: 2010-03-18, 23:13
Nika napisał/a
dlaczego nie możesz tego tu również zamieszczać po prostu?
Nie mam czasu generalnie na przepisywanie listy excelowskiej w ktorej trackuje piosenki. Prościej mi jest podać wam skąd można muze ściągnąć niż wypisywać co mam a czego jeszcze nie. Jak myślisz ? ma to sens ? Jeżeli chcecie liste to moge wrzucić ( znowu bo ostatnio juz wrzucalem ale jakos brakow nie uzupelniono :/ )
Nie mam czasu generalnie na przepisywanie listy excelowskiej w ktorej trackuje piosenki. Prościej mi jest podać wam skąd można muze ściągnąć niż wypisywać co mam a czego jeszcze nie.
nic prostszego niż robić listę w notatniku albo wordzie;)
I.Am napisał/a
Jak myślisz ? ma to sens ? Jeżeli chcecie liste to moge wrzucić
wydaje mi się,że sensowniej jest zamieścić tutaj niż odsyłać za zewnętrzne strony, zwłaszcza na chomika,który ostatnio jest pod obstrzałem policji z powodu szerzącego się tam piractwa. No ale to Twoja decyzja.
I.Am napisał/a
( znowu bo ostatnio juz wrzucalem ale jakos brakow nie uzupelniono :/ )
wątpię serdecznie by wynikało to ze złej woli,raczej z niewiedzy userów w tej dziedzinie.
_________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem"
Nie no proszę Cię w notatniku ??? chcesz mnie zamęczyć ??
my jakoś z montem dajemy sobie radę z notatnikiem.
I.Am napisał/a
Nie przesadzaj, było prawda zamieszanie ale już dawno ucichło i raczej teraz bym się o to nie obawiał.
chyba żart, dopiero teraz się za to wzięli porządnie. Akurat jestem z tym na bieżąco, trzepią piractwo niemożliwie, za torrenty się nawet złapali,jedyne co zostało to rapid,który też ostatnio skasował sporo swoich linków nawet,bo przyszła skarga z USA do nich.
a w ogóle skończmy już te dyskusje całkowicie nie na temat. nie masz nabożeństwa-nie zamieszczaj,ale nie odsyłaj tez ludzi na chomika.
_________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem"
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum