Wysłany: 2008-11-24, 11:11 Michał Piróg- sadysta czy człowiek o wielkim sercu?
Ogólnie formuła wywiadu jest bardzo prosta i zrozumiała, pytania i krótkie tematyczne odpowiedzi. Michał Piróg wbrew pozorom jest naprawdę miłym i wartościowym człowiekiem. U innych ceni przede wszystkim szacunek, gdyż bez niego nasza egzystencja byłaby bardzo burzliwa. Stwierdza, iż nie jest człowiekiem idealnym, a jego największą wadą jest rozrzutność. Na pytanie Kim będziesz za 10 lat bez zbędnych ceregieli odpowiada 39-latkiem, bo po co się wysilać prawda? Przedmiot, który najbardziej zapamiętał ze szkolnych lat to... ławka. Można więc wywnioskować, że Piróg ma dość specyficzne poczucie humoru, jednak poszerza ono grono jego zwolnników. Przyznaje, że najbardziej chciałby mieszkać na świecie, gdzie ludzie szanowali by swoją planetę, siebie nawzajem i wszystkie inne stworzenia, wizja idealnego świata jest jednak bardzo odległa. Obecnie najczęściej słucha Mac Richter Songs From Before, a polski rynek muzyczny określa jako "plac zabaw". Na jedno z ciekawszych pytań Kiedy ostatni raz tańczyłeś?odpowiada Tańczyłem czy bawiłem się? Jedno dość dawno, drugie ostatnio. Michał Piróg to osoba, która zachowuje wielki dystans do siebie, a pytania nie traktuje zupełnie serio. Na koniec wywiadu ukazuje nam, czytelnikom swoje motto życiowe Żyj i pozwól żyć innym. Od siebie dodam, że Michał Piróg to bardzo medialna osoba, którą należy obserwować, gdyż jego życie i postawa jest bardzo ciekawa i stosunkowo oryginalna. Posłużę się jeszcze powiedzeniem Nie oceniaj książki po okładce, które powinniśmy zastosować również wobec Michała Piróga.
Wysłany: 2008-11-24, 15:12
Ja osobiście bardzo lubię Michała. Bez niego nie byłoby w programie tej iskierki profesjonalizmu, a także tego dreszczyku Podobało się czy nie?.
A motto ma 'Nikowe'.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
Mimo czasami głupich uwag, naprawdę lubię Michała. Naprawdę fajny z niego chłopak.
_________________ powiedziałam, że do ciebie przyjdę - nie przyszłam.
powiedziałam, że za ciebie wyjdę - nie wyszłam.
powiedziałam, że nie umiem zdradzić - umiałam.
powiedziałam, że się chcę poprawić - nie chciałam.
Ja go uwielbiam! Ma wspaniałe poczucie humoru i w ogóle to bardzo wrażliwy facet. Nie chce nikogo urazić, czasami mu tak tylko wychodzi. ;p Ale jest ok.
_________________ W "You Can Dance" nie ma street dance.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum