czy ja wiem? z żużlu orientuje się tylko w pierwszej, przyznaję, ale może jakiś sparing będzie:D na GKS chodziło się jak o Ekstraklasie mowy nie było;) coś się sportowo tu zrobiło
_________________ Sebastian Piotrowicz, Kuba Frydrychewicz, Anna Andrzejewska.
No dobra. To ja może mam dość nietypowe hobby. Mianowicie, mam suczkę, Dżanę, 2 latka ma. No i chodzimy na spacery, uczę ją różnych komend.. od siad do wchodzenia po drabinie, skakania przez ławki. ;p We wrześniu zapisałam się nawet do klubu agility, ale trzeba czekać rok ;/ niedługo się dostanę, mam nadzieję. Mianowicie, agility - biegniesz z psem przez tor przeszkód i starasz się go pokonać w jak najkrótszym czasie. No wiecie - hopki, tunele i takie różne. Coś jak z koniem, tylko z psem i oczywiście na nim nie siedzisz (;p), tylko biegasz obok niego, dając komendy i odpowiednio kierując. Uwielbiam patrzeć na to. Mam autografy np. od Nigela Stonesa, który jest w tym "sporcie" z psem naprawdę dobry, i od polskich psiarzy też. ;d A rozpoczęło się to od zapowiadających się na nudne wakacje u babci w jakiejś dziurze.. w której akurat był obóz agility! Codziennie z Dżaną przychodziłam i oglądałam. A pobyt był super.
_________________ W "You Can Dance" nie ma street dance.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum