Wysłany: 2007-11-21, 19:27
Ja również sama nie tańczę ale mam zamiar gdzieś się zapisać i to niebawem.. Oprócz tańca moją wielką pasją jest oczywiście muzyka. Potrafię godzinami słuchać rapu lub R&B. Hmm.. co jeszcze? Jeżdżę figurowo na łyżwach, uwielbiam grać w siatkówkę. Ale czasem również potrafię leżeć cały dzień na kanapie i gapić się w ekran telewizora.
Uwielbiam robić coś, co związane jest ogólnie ze sprawnością fizyczną. Lubię projektować i szyć torebki (wychodzą mi całkiem nieźle), pisać różne rzeczy (opowiadanie refleksje- jeśli chcecie to wpadnijcie na mojego bloga: http://czasrozmyslan.blog.onet.pl ) Jako, ze interesuje się tańcem lubię również muzykę (dobrą). Hm... Chyba to tyle
Moimi zainteresowaniami oprócz tańca to sport a szczególnie siatkówka i piłka ręczna lubię też bardzo rysować (zwierzęta i krajobrazy) mm nawet jakoś trak mi to wychodzi…
aleksandrau polityka hmm.... może coś więcej ? mamy sie spodziewać 1 w Polsce "kobiety-prezydent" ?? a co do sportu /często tu wymienianego/ to raczej nie ... chyba że siatka:)
_________________ Kto nie ma odwagi do marzeń nie będzie miał sił do walki.
moim 2 wielkim hobby po tancu jest SNOWBOARD:P nie stety raczej nie widze perspektyw zebym mogla krores z tych dyscypilc uprawiac zawodowo...a nic ineego mnie tak nie interesuje....i co z tym zrobic??
Kate92 ale czemu ??? skoro jesteś w tym naprawdę dobra .... to ja nie widze przeszkód...
no wlasnie tym problem ze chyba nie jestem wystarczjaco dobra...a nie mam gdzie sie podszkolic, bo trening tanca mam raz w tygodniu, a snowboard raz na rok na tydzien gdzies wyjezdzam...
_________________ Let's DANCE!
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum