Wysłany: 2008-04-03, 19:41
a ja mam takie pytanie...no bo breakdance męszczyzn i kobiet sie troche różni... wiec..podajcie mi nazwy jakiś figur breakdance dla kobiet (najlepiej to linki na youtube) ...
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
wejdź na youtube-a i poszukaj np. Bgirls itp, na bank cos znajdziesz..
ja mam jeszcze takie pytanie.. Z czego można zrobić taką śliską matę do tańczenia żeby położyć na podłodze? Widziałem kiedyś jak kolesie tańczyli na czymś takim zrobionym z tektury, znaczy z połączonych kartonów tekturowych.. Styknie takie coś?
Wysłany: 2008-04-04, 19:15
dB napisał/a
wejdź na youtube-a i poszukaj np. Bgirls itp, na bank cos znajdziesz..
ok dzieki... ale jak bedziecie jescze mies jakies linki do fajnych filmików, dokładnym pokazaniem jak co trzeba zrobić.. to zapodajcie.xPP
Moi kumple swietnie tancza breka a w szczegolnosci 1
cwiczyli od dziecka a ze nei nalezeli do najbogadszych chodzili na bezplatne lekcje w domu kultury. Rok temu zrezygnowano z nauczania Nauczycielowi nie chcialo sie pracowac za grosze wiec wyemigrowal do Anglii ;/ Zal mi troche chlopakow bo tancza fajnie, a drugi raz szansy chyba nie dostana... A co do break'a to podoba mi sie kiedy tanczy go chlopak ale do dziewczyny to mi nie pasi jakos ;p
AishaYildirim, widze że reklame ciśniesz na full.. ja bym najpierw spytał MOD-a albo ADM-a, ew. dał samą stronke.. to tak w tej kwestii..
NoTaLoNee napisał/a
ok dzieki... ale jak bedziecie jescze mies jakies linki do fajnych filmików, dokładnym pokazaniem jak co trzeba zrobić.. to zapodajcie.xPP
Jak chcesz dokładnie pokazane poszukaj sobie filmów z serii "how to breakdance", z tego co wiem były 4 takie na dvd wydane.. I były naprawdę wydane, a nie tylko nagrane coś tam.. Film zaczyna sie od rozgrzewki, później masz różne figury podzielone na stopień trudności, wszystko profesjonalnie pokazane i przygotowane.. Także polecam..
Wysłany: 2008-04-09, 21:46
dB napisał/a
Jak chcesz dokładnie pokazane poszukaj sobie filmów z serii how to breakdance, z tego co wiem były 4 takie na dvd wydane.. I były naprawdę wydane, a nie tylko nagrane coś tam.. Film zaczyna sie od rozgrzewki, później masz różne figury podzielone na stopień trudności, wszystko profesjonalnie pokazane i przygotowane.. Także polecam..
ooo.. a to jest po angieslku? i chyba mozna to normalnie sciagnąc...
ooo.. a to jest po angieslku? i chyba mozna to normalnie sciagnąc...
Tak, po angielsku.. Ale nawet jak nie bardzo łapiesz język to masz pokazane wszystko w zwolnionym tempie, możesz sie przyjrzeć dokładnie itd więc nie powinno byc problemu.. co do drugiej części pytania: teoretycznie pewnie jest to w sprzedaży w necie.. ale dla chcącego..
TUTAJ masz fragment z czwartej części, tak wyglądają mniej więcej wszystkie cztery..
juz sciagnełam wszytskie cztery...xPP bradzo fajne.. i dobrze pokazane..nawet nie trzeba słuchać co oni mowią, zeby wiedziec jak to zrobić.
Wysłany: 2008-04-14, 20:42
dB napisał/a
no to ucz sie i wrzucaj filmik jak tańczysz..
haha. ok jak coś sie naucze to moze tu wrzuce...
zna ktoś jakieś strony www,w ,których można się łatwo nauczyć Break dance i jest to po polsku wytłumaczone,jak to zrobić .chciałbym się tego naumieć ale nie mam żadnej instrukcji ani filmiku z wytłumaczeniem po polsku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum