Hej, zakladam temacik do wrzucania ciekawych filmików tancecznych spoza YCD.
http://www.youtube.com/watch?v=hdGSrU67w08 Instruktorka u ktorej sie ucze, Amelia Koziara (fioletowa sukienka i Artur Frontczak (a pozniej Dawid) oraz ekipa Lilla House.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
http://www.youtube.com/watch?v=hdGSrU67w08 Instruktorka u ktorej sie ucze, Amelia Koziara (fioletowa sukienka i Artur Frontczak (a pozniej Dawid) oraz ekipa Lilla House.
WOW, świetna babka Naprawdę, super tańczy Tam też występuje Maks, nie?
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
Wysłany: 2009-04-18, 14:59
Nooo... ta dziewczyna blond - naprawdę świetnie...
Nie myślała o YCD?
_________________ you can dance 2: kryspin,justyna.
you can dance 3: marcin,iza,wiola.
you can dance 4: julia.
you can dance 5: ilona,tomek.b,kuba.j.
sytycd USA : lauren.g,neil,kayla,jakob,kent.
jest genialna.
naprawdę dobry duet.
ja sama teraz wymyślam choreografie do duetu jazzowego, i naprawdę, wiele fajnych pomysłów zawartych jest w tym choreo.
Modern jazz (gr. Eli) - bardzo mi się podobała choreografia Przyjemnie się to oglądało.
Ragga - hmm.. no cóż, jakoś tak mnie nie ruszyło.
Modern trio & jazz Amelia i Artur - modern strasznie słabo widać, więc niewiele można powiedzieć, ale za to jazz jest świetny, już go widziałem wcześniej, bardzo fajne podnoszenia
Pop - też mi się podobał Fajne wykonanie.
Dancehall - czy jest coś, czego Amelka nie zatańczy? Świetne Ta druga piosenka bodajże to nie jest utwór z drugiego solo Kuby W.?
Breakdance & tango - gościu od breaka niesamowity normalnie wow. A co do tanga - podziwiam Amelię że potrafiła zatańczyć tyle choreografii Jest bardzo utalentowana.
No i na koniec, najlepsze:
Contemporary Amelia&Ela - brak mi słów. Po prostu genialne. Zdecydowanie najlepszy występ
Rev, czemu nie dałeś lyrical jazzu grupy Amelki? ;>
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum