Wysłany: 2008-12-18, 12:24 Najlepsza i najgorsza waszym zdaniem sołówka z YCD
Tak jak w temacie, napiszcie, która solówka wam się najbardziej podobała, a która była według was najgorsza. Obojętnie, z której edycji. Pozdrawiam:)
Mnie się najbardziej podobała solówka Marcina z ósmego odcinka na żywo. Tańczył do Lamb - What Sound oraz Timbaland & Money - Fantasy. Tańczył z maską.
A najgorsza według mnie to solówka Gabrysia z finału. Nie mam jeszcze tego odcinka na dysku. Ale z tego co pamiętam strasznie się obnażał. Chyba uważał, że dziewczyny to kupią:P
Wysłany: 2008-12-18, 14:55
Ciężko wskazać najgorsza solówke .. Każda miała w sobie coś ciekawego, chociaż przyznam, ze najmniej zachwycały mnie solówki Gabrysia. Jeśli chodzi o dziewczyny .. to raczej nie ma takiej. No chyba,że ktoś z pierwszej edycji. Najlepsze wg. mnie były solówki Marcina.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
Wysłany: 2008-12-18, 15:29
Dla mnie najlepsze były solo : Marcina,Izy,Wioli oraz ta jedyna Tomka...
Co do najgorszych : nie zachwycał mnie Gabryś, Ada...
_________________ you can dance 2: kryspin,justyna.
you can dance 3: marcin,iza,wiola.
you can dance 4: julia.
you can dance 5: ilona,tomek.b,kuba.j.
sytycd USA : lauren.g,neil,kayla,jakob,kent.
Jak już mówiłam, Marcin jest mistrzem solówek i nadal to zdanie podtrzymuje. Poza tym podobały mi się solówki Wioli, Izy (nie jestem zbyt oryginalna), Tomka.
Najgorsze solówki według mnie wykonywał Gabryś.
_________________ powiedziałam, że do ciebie przyjdę - nie przyszłam.
powiedziałam, że za ciebie wyjdę - nie wyszłam.
powiedziałam, że nie umiem zdradzić - umiałam.
powiedziałam, że się chcę poprawić - nie chciałam.
Wysłany: 2008-12-18, 19:10
Ja mam podobe zdanie jak osoby powyżej. Królem solówek jest oczywiście Marcin, i każda jego solówka mnie zachwyca. Podobała mi się tez ostatnia solówka Tomka - była świetna. Wioli solówki troszkę mnie nudziły, ale niektóre były na prawdę świetne. Jesli już musze którymś solówkom nadać miano najgorszej, to będa to solówy Gabrysia.
_________________ każdy chce więcej niezdrowych emocji.
Najlepsza solówka : Marcina do Jaxx'a z tego co pamietam i solówka Izy, którą Egurrola skomentował jako solówkę godną finału, solo Bzygi
Najgorsza : Solo Gabrycha finałowe (to kiedy hoty piszczały najbardziej)
_________________ "Gadanie o muzyce jest jak tańczenie o architekturze'' - Serj Tankian.
Wysłany: 2008-12-19, 16:46
No akurat solówka Ady z półfinału, to była jej najlepsza w całym programie... ;)
Ale każdy ma inne gusta...
_________________ you can dance 2: kryspin,justyna.
you can dance 3: marcin,iza,wiola.
you can dance 4: julia.
you can dance 5: ilona,tomek.b,kuba.j.
sytycd USA : lauren.g,neil,kayla,jakob,kent.
Uh... nie będę zastanawiać się nad poprzednimi edycjami, bo mimo wszystko czasu trochę minęło i nie wszystkie pamiętam, więc skupię się na tej edycji. Aczkolwiek.. mogę wyróżnić z II edycji jako te najlepsze solówki Kryspina i Kasi. Możliwe że jeszcze niektóre mi się podobały, ale wiadomo, wszystkich nie sposób zapamiętać.;) W tej natomiast myślę, że bezapelacyjnie najlepsze prezentował Marcin. Zawsze pokazywał coś świeżego i nie banalnego. Określenie mistrz solówek jak najbardziej do niego pasuje. Prócz Mrożka przypadły mi do gustu Wiolki, no i Tomka of course:) Szkoda że nie mógł nam ich pokazać więcej. Hm.. do tego jeszcze Izy.
Natomiast najgorsze? Solówki Gabriela nie robiły na mnie wrażenia. Oprócz niego, Ady. Zwłaszcza te z początku. Fakt, w półfinale pokazała się akurat od najlepszej strony.
_________________ There is a kingdom
There is a king
And he lives without
And he lives within.
Wg mnie ostatnie solo Gabriela nie było złe Wręcz przeciwnie, w porównaniu z tym co pokazywał na początku programów na żywo widać było, że się rozwinął. Wszystko było wytańczone, ruchy były dobrze osadzone, tyle tylko, że trochę brzucha pokazał No i w sumie opłaciło mu się to...
Co do najlepszych solówek w tej edycji - zdecydowanie Iza i Marcin.
W II edycji - Kasia i Gieorgij.
Najgorsi w III edycji - Gabriel (właśnie ze względu na początki), a z pań Justyna (niestety, bo bardzo na nią liczyłam) i Ada.
Najgorsi w II edycji - bezapelacyjnie Łukasz (za slow motion jazz i obłędny taniec z chusteczką higieniczną) i także Justyna (rewelacyjna w duetach, ale niestety jej solówki poza ostatnią były słabiutkie).
_________________ I feel like falling asleep and never waking up
It's not that my glass is empty but I need another cup
When all of the doors around me just shut one by one
I feel like falling asleep but the party's just begun...
Moim zdaniem najgorsze solówki należą do Kuby. Przez większość z nich tylko kręcił piruety, totalnie nie rozumiem, dlaczego wszyscy go tak wynoszą pod niebiosa i zdecydowanie się nie zgadzam z tą aprobatą. Rozumiem, że kręcenie takich piruetów jest trudne (ja kręce naraz max 3 na razie, ale bez uginania nogi, tylko tak od razu), ale żeby to ciągle pokazywać? Mało interesujące i przewidywalne, a jak tancerz staje się przewidywalne to wg mnie pierwszy krok do porażki.
_________________ Tańczę, więc jestem.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum