Wysłany: 2009-03-02, 11:15 Obóz letni '09 - Zakopane
Jak pewnie większość z Was wie w tym roku obóz letni z FPC odbywa się w Zakopanym.
Kto z Was się wybiera? Na który turnus?
Ja już się nie mogę doczekać..
Prosiłabym bardzo, aby nie robić z tego tematu śmietnika. Jeśli chcecie to podzielcie się swoimi spostrzeżeniami, ale prywaty proszę przesyłać sobie na PW a nie pisać tutaj, na forum! Niestety ale pisanie po trzykroć postów o tym, że ktoś wybiera się na któryś tam turnus jest zbędne. Z góry dziękuję - na pewno ułatwicie pracę administratorom i moderatorom.
Tak o to, dziwnym trafem, z 10 stron zrobiło się 7, i to tylko dlatego, że nie pousuwałam wszystkich niepotrzebnych postów..
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Ułatwić ja ułatwie ale skoro umawaimy sie w np.5 osob na ten sam turnus to trudno bedzie sie nam porozumiec na pw......
Takim ogromnym problemem jest napisać do siebie na GG? Stworzyć rozmowę konferencyjną? Nie wiedziałam, że GG jest takie trudne do porozumiewania się.
Cytat
A z reszta co mnie to obchodzi......jakbys zauwazyła to nie mowimy po trzykroc ze jedzmy na ten turus tylko caly czas te turnusy sie zmieniaja....
Nie musi Cię to obchodzić, mnie obchodzi, bo jestem moderatorką, więc taka moja rola. A, że teraz ja będę niegrzeczna, to zapytam : A kogo obchodzi to, kiedy jedziecie, z kim chcecie mieć pokój i co będziecie tam robić? Forum jest publiczne - ktoś chce się dowiedzieć czegoś na temat wyjazdu, a znajduje posty jednej i tej samej osoby, każdy NIE WNOSZĄCY NIC TO TEMATU.
Jasne, usunęłam posty typu "ok, dzięki" - rzeczywiście to żaden SPAM. A pisanie "To jednak jadę na 3" nie jest offem, mimo że dwa posty wyżej była wypowiedź prawie identyczna.
Generalnie nie będę z nikim dyskutować, ja robię swoje, Ty rób swoje, ale zgodnie z REGULAMINEM.
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Prosiłabym bardzo, aby nie robić z tego tematu śmietnika. Jeśli chcecie to podzielcie się swoimi spostrzeżeniami, ale prywaty proszę przesyłać sobie na PW a nie pisać tutaj, na forum! Niestety ale pisanie po trzykroć postów o tym, że ktoś wybiera się na któryś tam turnus jest zbędne. Z góry dziękuję - na pewno ułatwicie pracę administratorom i moderatorom.
Tak o to, dziwnym trafem, z 10 stron zrobiło się 7, i to tylko dlatego, że nie pousuwałam wszystkich niepotrzebnych postów..
Widzę, że muszę zacytować, bo dwie strony dalej nikt już o upomnieniu moderatora nie pamięta.
Ja proszę dodatkowo, żeby osoby, które są zainteresowane tematem, przeczytały go zanim zadadzą pytanie, dzięki temu unikniemy kolejnych 10 stron, a zarazem śmietnika.
Łatwiej też będzie się komuś czegoś dowiedzieć, jeśli nie będzie musiał czytać 1000 bezsensownych postów.
Jeśli nasze grzeczne prośby nie pomagają, to każdy kto napisze po raz x, na który turnus jedzie dostanie ostrzeżenie.
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
Ech.
To może zacznijmy od nowa..
Bez zbędnych postów, aby Szanowne Panie Moderatorki nie miały zarzutów.
Tak więc może niech każdy kto jedzie na obóz napisze jaki turnus, z jakiego miasta wyjeżdża, w którym z pensjonatów (Za Wodą / Karolcia) będzie mieszkał i jeśli ma ochotę to doda coś od siebie.
Ja jadę na 3 z Białegostoku. Pensjonat Za Wodą.
_________________ ` i śniła , że dla niego tańczyła , a on ukradkiem bił jej brawo ...
Wysłany: 2009-05-10, 18:33
Ja jadę od 10.08 z Gdańska-pensjonat za wodą;]
Powinnam być w grupie młodszej,bo nie mam skończonych 1 4lat,ale babka powiedziała,ze wystarczy e-mail i mogę być w starszej grupie;]
[ Dodano: 2009-05-10, 18:40 ]
Ci co jadą na 3 turnus,jak mozecie podajcie gadu,to się zgadamy,żebyśmy się już znali???
_________________ "Miłość to znaczy popatrzeć na siebie,
Tak jak się patrzy na obce nam rzeczy,
Bo jesteś tylko jedną z rzeczy wielu.
A kto tak patrzy, choć sam o tym nie wie,
Ze zmartwień różnych swoje serce leczy"
Wysłany: 2009-05-10, 19:51
A są dwa pensjonaty???
Bo jak ja rezerwowałam to był tyloko "Za wodą";]
Ja jadę z kumpelą,moze ktoś chce być z nami w pokoju???
_________________ "Miłość to znaczy popatrzeć na siebie,
Tak jak się patrzy na obce nam rzeczy,
Bo jesteś tylko jedną z rzeczy wielu.
A kto tak patrzy, choć sam o tym nie wie,
Ze zmartwień różnych swoje serce leczy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum