Wysłany: 2010-04-24, 17:05
Tu masz wszystkie informacje na temat obozu. Jak masz jeszcze jakieś dodatkowe pytania to pisz tu lub po prostu sprawdź w tematach na temat tego obozu w innych latach:D
Wysłany: 2010-04-25, 19:38
byłam w tamtym roku i raczej w tym też pojadę ; DD
jeszcze nie wiem dokładnie kiedy , ale się postaram ; PP
_________________ "Miłość to znaczy popatrzeć na siebie,
Tak jak się patrzy na obce nam rzeczy,
Bo jesteś tylko jedną z rzeczy wielu.
A kto tak patrzy, choć sam o tym nie wie,
Ze zmartwień różnych swoje serce leczy"
też byłam w tamtym roku na grupie śerdnio- zaawansowanej i żałowałam że nie poszłam do zaawansowanej
W tamtym roku w lecie były tylko 3 grupy : pierwsze kroki, początkująca i zaawansowana. Teraz przewidziany jest tylko jeden ośrodek, a nie jak rok temu - dwa, więc myślę, że tym razem mogą być tylko dwie grupy, aczkolwiek pożyjemy - zobaczymy.
_________________ Życie można przeżyć tylko na dwa sposoby: albo tak, jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko.
A ja właśnie mam pytanie dotyczące tego obozu Tańczę towarzyski od kilku lat i pomyślałem sobie, czy by nie pojechać tutaj. Ktoś ze znajomych wpadł na taki pomysł. Mam jednak wątpliwości, bo oprócz towarzyskiego to nic wcześniej nie tańczyłem, więc jestem kompletnie zielony w innych stylach tanecznych. Fajnie byłoby pojechać i nauczyć się czegoś nowego, ale nie wiem jak tam będzie. Znajdzie się miejsce na naukę wszystkiego od podstaw ? Niektórzy z was już byli, więc podzielcie się wrażeniami ^^
Wysłany: 2010-05-02, 21:16
Znajdzie się... Istnieje grupa "pierwsze kroki" w której uczą się ludzie którzy nie mieli prawie wcale styczności z hh. Różni się ona przede wszystkim tym że wolniej uczą tam choreografii:D
A ja właśnie mam pytanie dotyczące tego obozu Tańczę towarzyski od kilku lat i pomyślałem sobie, czy by nie pojechać tutaj. Ktoś ze znajomych wpadł na taki pomysł. Mam jednak wątpliwości, bo oprócz towarzyskiego to nic wcześniej nie tańczyłem, więc jestem kompletnie zielony w innych stylach tanecznych. Fajnie byłoby pojechać i nauczyć się czegoś nowego, ale nie wiem jak tam będzie. Znajdzie się miejsce na naukę wszystkiego od podstaw ? Niektórzy z was już byli, więc podzielcie się wrażeniami ^^
W tamtym roku była dziewczyna ze mną na obozie która tańczyła różnież tylko towarzyski
Poszła do tej grupy średniej xd i dobrze jej szło ; D jedyna moja rada to nie bać się i piąć po swoje do końca nawet jeśli miało by Ci coś nie wychodzić to liczy się wysiłek jaki w to wkładasz ; D
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum