14-15 marca odbędzie się ósma edycja "Rytmu ulicy" w Pile. Gościem specjalnym będzie Marty Kudelka. Mam nadzieję, że większość wie co to za impreza, albo przynajmniej kojarzy TEN filmik Wybiera się ktoś? Jeśli tak to jako widz czy uczestnik?
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
Ja sie wybieram ;] jako uczestnik...w formacji i w duecie ..:)
To życzę powodzenia, ja obiecałam koledze, że będę mu kibicować, więc jak mi się plany nie popsują, to się wybiorę
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
4fun.tv oraz Studio Tańca Beezone zaprasza- wszystkich kochających taniec i zdrowa rywalizacje, na ósmą edycję Rytmu Ulicy Piła 2009.
Gościć będziemy choreografa Justina Timberlake , Marty Kudelka.
Turniej przeddzień rozpocznie się warsztatami z Martym Kudelka.
Na turnieju zobaczyć będziecie mogli najlepsze grupy taneczne w Polsce, oraz tancerzy You can dance którzy będą rywalizowali z innymi tancerzami. Start turnieju Sobota 14 marca godz.12 00
Zapraszamy
Ciekawa jestem kto z YCD się pojawi
Muszę solidnie naładować akumulatorki do aparatu na tą imprezę
Jeśli uczestnicy YCD, to na pewno będzie FNF, bo Roxi miała w opisie coś o Rytmie ulicy.
_________________ powiedziałam, że do ciebie przyjdę - nie przyszłam.
powiedziałam, że za ciebie wyjdę - nie wyszłam.
powiedziałam, że nie umiem zdradzić - umiałam.
powiedziałam, że się chcę poprawić - nie chciałam.
Ja do Piły jadę z moją nauczycielką i resztą bandy ; D bo mamy już własną choreografie, ale słyszałem, że ma przyjechać Kudelka a o Justinie nic nie słyszałem czy naprawdę będzie on na RU 2009 ?
Wysłany: 2009-03-17, 15:07
Oglądałam filmy właśnie i szczerze przyznam, ze liczyłam na jakieś wielkie bum ze strony FNFu, a tutaj nic. Podium nie było i szczerze mówiąc się nie dziwię.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
Wysłany: 2009-03-17, 20:20
impossible_x3 napisał/a
Oglądałam filmy właśnie i szczerze przyznam, ze liczyłam na jakieś wielkie bum ze strony FNFu, a tutaj nic. Podium nie było i szczerze mówiąc się nie dziwię.
ale jak dla mnie fnf mialo lepsze choreo niz fpc, ktore zajeło pierwsze miejsce. ;/
a jeszce moze skomentuje solo MJ, ktora takze zajeła I miejsce.. moze i dobrze tanczyla, ale to co pokazala jak dla mnie to ne na miare Rytmu Ulicy.. caly czas mozna powiedziec te same kroki, wiadomo ze chciala utrzymac w tym samym stylu solo, ale no ne w takm stopniu!
O wiele lepsze bylo choreo fnfu i fpc na rytmie 2oo7.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Wysłany: 2009-03-18, 15:40
Mi się podobały bardzo Sikorki. Naprawdę dobry występ.
Wysłany: 2009-03-18, 16:26
impossible_x3, zgadzam się z Tobą. Dziewczyny świetnie sobie dały radę! fajnie, fajnie ;d
Co do występu FnF-u to nie było źle, ale jakoś mnie bardzo to nie przekonało.
Wysłany: 2009-03-18, 16:34
Cytat
a jeszce moze skomentuje solo MJ, ktora takze zajeła I miejsce.. moze i dobrze tanczyla, ale to co pokazala jak dla mnie to ne na miare Rytmu Ulicy.. caly czas mozna powiedziec te same kroki, wiadomo ze chciala utrzymac w tym samym stylu solo, ale no ne w takm stopniu!
Not, nie ukrywajmy. Była najlepsza w tej 'dziedzinie'. Spójrz na innych ludzi, którzy tańczyli solo i porównaj.
chant des sirènes
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum