A ja wiem, gdzie można w Bdg dostać Po wielkich galeriach nie ma co chodzić bo nie znajdzie się tego co nas interesuje - straciłem na to ponad miesiąc. Jedynie do cropa można zajrzeć, ale wybór niewielki za to cena odwrotnie ;]
Ogólnie w skateshop'ach szukać lub przed halą i na hali (bdg). Ja znalazłem w takim sklepiku przed halą i zapłaciłem 95zł, a naprawdę fajne.
hmm, ja tez kiedys kupowalam w skateshopach ... i porzeplacalam. odkrylam, ze najlepsze spodnie mozna kupic w lumpie lub na rynkach, i to duuuzo taniej ;p ja mam kilka ulubionych sklepow z uzywana odzieza, chodze tam co jakis czas i znajduje jakis cuda
bo do markowych spodni radze nie chodzic ... aczkolwiek w bershce zdaje sie widzialam ostatnio szarawary z weluru za bodajze 150 zl, calkiem ladne, no bo szarawary sa ostatnio ponoc modne ;d
_________________ You're wrong if you think that i'll be just like you !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum