szukaj w sklepach z koszykarskimi ciuchami teraz wszyscy w baskeciarskich tańczą jak nie znajdziesz w sklepach(co jest baaardzo możliwe) to jedyna opcja to allegro - wpisuj spoednki koszykarskie albo spodenki basketball albo moze jakies firmowe ci podpasują AND1 Nike z Reebokiem i adasiem troche ciężej bo oni głównie piłkarskie produkują mam nadzieję,że pomogłam
pzdr xD
Boże, to jest irytujące. Wkurza mnie to jak cholera.
Ludzie, zacznijcie tworzyć własny styl. Nieważne jest to jak ktoś wygląda i w co jest ubrany (chociaż, nie... to jest sprawa drugorzędna, nie nieważna) tylko jak kto tańczy!
Na moje to możesz nawet w getrach tańczyć i w gumakach, ważne, żeby to co tańczysz wyglądało jak taniec.
A jeżeli już na prawdę chcesz kupić jakieś takie koszykarskie spodenki to w Decathlonie takie znajdziesz.
_________________ (23:23:42) Nika: urban pasztet to twoja stara tudzież dziewczyna jeśli jakaś cię chce,ale nie ja,zapamiętaj sobie:)
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum